Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntad nattfrost

 

björklöven dansar

koreograferad höst

 skatan kraxar kväll

 

öppnande nakna grenverk

solklot rullar vid  synrand

 




Bunden vers (Tanka) av Per Rydberg
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-17 09:08



Bookmark and Share


  Classico VIP
:)
2017-10-18

  Eva Langrath VIP
Fina bilder
2017-10-18

  KYREUS of Sweden
Cirkulation
2017-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg