Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Vad skall du göra idag då? - Det vet jag väl först då jag gjort det? Jag försöker inte vara hemlig med flit. Utan känner mig pressad att utföra om jag talat om för någon att jag skall göra det alls. Inget ovanligt. Bara de vanliga sysslorna.


Frågvist




Människor frågar ofta vad en gör idag
och en svarar så gott en kan
att det vet väl inte jag?
Bara att göra det 'kräver sin man'.

Det mesta en gör är var dags göra
att söka stöka undan det väl arbete som krävs.
Så annorlunda blir det bara att upp föra
om ovanans göra finns med eller upp hävs.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-17 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP