Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Posttraumatisk stress.


Nattens kval!


Alltid under nattens sena timmar
klättrar demonerna över kroppen
och gnager i huvudet. Kallsvettig!

Nattens demoner var människor
från släkt påtvingad efter ingifte,
de skrek och hötte med nävarna.

Nattens demoner bar på klubbor
av hårt trä - svingade dem fram
och åter. Hotfulla!

Kontaktade 112 och bad om skydd,
berättade om mitt tjänstevapen...
Personskydd. Inga resurser fanns.
Använd ditt vapen för nödvärn
alternativt nödrätt. Lagen ser milt
på det senare, men ännu bättre ta
dig själv av daga så är saken ur
"världen"...




Prosa av Johanne Rydgren Rilje
Läst 393 gånger
Publicerad 2017-10-17 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje