Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om Buddha varit ingenjör


Nirvanadatorn



Prydnad

Härlighet beräknas.
Jag kalkylerar plus
och minus,
faltar alla gånger
utan ånger.
Kulturen buren
ut ur buren
ser
att livet finns
att klivet vinns
med Viljan



*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2017-10-17 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP