Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UR SVAGHET KOMMER STYRKA

 

Ilskan bär mig

är min stridshäst

med sanningen befäst

 

svaghet blev till styrka

gjord av härdat stål

inget kattguldsprål

 

orden är mitt vapen

jag drar det med logik

oavsett vilken politik

 

är ingen ja-sägare

fakta är min ammunition

medkänsla min ambition

 

men jag är inget helgon

min gloria är solkigt vit

luktar rentav lite skit




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-10-17 17:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig avslutande strof! En skönt kaxig text. Ilska kan absolut kanaliseras till något bra. Ordens makt ska inte underskttas.
2017-10-18

  Judas Ekholm VIP
Bara briljant. Älskar rimmen också!
2017-10-18

  Rise Little One
Stark inställning för rättvisa som alltid är du och din penna!
2017-10-18

    ej medlem längre
Beundransvärd är den kraft och styrka som bor bland dina ord..
2017-10-17

  Valter Örn VIP
Du har min sympati. Det finns mycket att reagera mo och för i denna tid. Det är ett hälsotecken när man se igenom rökridåerna.
2017-10-17

    ej medlem längre
Ärliga och starka ord, som driver på för förändring till det bättre. Heja dig. :-)
2017-10-17

  M.Eta
Bra att inte vara en ja-sägare! Bra skrivet.
2017-10-17

  ULJO
Så sant skrivet
2017-10-17

  DavidM VIP
Vrede kan vara en stark katalysator för engagemang. Bra flyt i stroferna.
2017-10-17

    ej medlem längre
Rak och stark står du och dina ord rungar av sanning och empati.
2017-10-17

  Niliboy
Roligt å tänkvärt, så det så!
2017-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP