Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Textrutan hämtad från nätet.


HÖSTKÄNSLA!

Höstväder idag regn och blåst!

Då är det tillåtet att sitta med en god mugg te och en varm pläd.
Tända några mysljus och börja läsa den nyinköpta boken.

De som går här ute kurar ihop sig och har dragit upp sin huvor på jackorna.
Utom en liten kille som plaskar förtjust i vattenpölarna.
Galonbyxor och stövlar har han, skiner som en sol mot sin mamma.

Härligt jag fick se solen idag också!!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-17 15:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om solens olika ansikten!
2017-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP