Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm i färg.

Jag har börjat drömma i färg igen
inte längre i svartvita negativ.
Plötsligt drömmer jag om mamma och pappa igen
och alltid på morgonen har jag så mycket jag inte hunnit säga.
Ute regnar löv och vinden får de att dansa
jag vill så gärna gå ut men kan inte.
Jag får sitta vid mitt fönster
och titta på sidensvansarna i rönnen.
Så var det det där med drömmen igen
jag skulle behöva en hälsning från dig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-10-17 15:22



Bookmark and Share


  Fulbergarn
underlig hur de döda plötsligt finns i drömmen,
2017-12-13

  Blått Norrsken VIP
Så fint du diktar i en himmelsk saknad som du vill ha en jordisk påhälsning från.
2017-10-23

  ResenärGenomLivet VIP
Man styr ju inte över sina drömmar, men jag tror att drömmarna speglar en hel del av verkligheten, fast på ett annorlunda sätt...fin dikt...gillar bilden av sidensvansarna i rönnen...
2017-10-21

  Gunnel Eriksson VIP
Intressant att du drömmer i färg igen.
Svårt att veta vilket man gör.
2017-10-18

    ej medlem längre
Sakta återvänder det - livet. Inga sår läker helt, ärren finns alltid kvar som ett minne. Fin text, berör och värmer..
2017-10-17

  Maj-Lis VIP
Fint med drömmar i färg
2017-10-17

  Lena Själsöga Keijser
fint skriver du
gestaltar du
det trevande vaknande modet
2017-10-17

  Rise Little One
Det går mot rätt riktning...
2017-10-17

    ej medlem längre
Som om livet sakta men säkert börjar vakna igen - underbar känsla.
2017-10-17

  ULJO
Härligt att drömmarna färglagts. Allt gott till dig.
2017-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP