Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

årets ”innan vintern ångest” är sexuella trakasserier


Höstlöv faller som gulnade brev mot marken. Det är en mörk årstid i det avlånga landet och minnen vaknar till liv. Förmodligen blir det så när hjärtat fryser, då det känns som om ingenting annat än andras tröstande kommentarer i sociala medier kan förhindra ännu en istid.

Årets ”innan vintern ångest” är sexuella trakasserier. Många mer eller mindre kända rymdfarare vill tala ut om sina upplevelser. Gissa vilken masspsykos det skapar när ingen vill verka oattraktivare än de andra mindre eller mer lyckade turisterna på stjärnorna.

Verklighet och fantasi blandas friskt i subjektiva berättelser om hur kränkande det är att växa upp i ett samhälle byggt på hierarkier. Ingen kommer längre ihåg hur snäll Bamse var mot Brumelisa. Det är inte intressant, då varje individ tror att de blivit sin egen monarki.

_______




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-10-18 16:29



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Vänta du...snart kommer både Bamse,knatte,Fnatte å tjatte,Lisa å Sluggo MFL utsättas för sexuella trakasserier.
2017-10-23

    jesse james
Aktuell företeelse. Bra skrivet/JJ
2017-10-21

  Ric
Tack. Jävligt befriande läsning och ja, masspsykos är ordet.
2017-10-21

  Night Soul Woman
Rent statistiskt så finns det såna med... fråga polisen oavsett vilket high-profile brott som begåtts (som för stunden får negativ uppmärksamhet) men dem sista fyra raderna
Vill jag tänka mer på.
2017-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP