Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNGSLIG MAN

vem tröstar en ängslig man

som inte är manlig nog

på grund av att ängslan tornar upp sig

som nattens skog?

vem lugnar en ängslig själ

som inte kan passa in

på grund av den oro som

har lägrat sig som en djinn?

 

 

vet hut!

att du inte skäms!

nu måste du ta dig samman!

du ängslas i onödan'

(ja, det har han efter mamman!)

så sparkas en ängslig själ

allt längre in i komplexen

och runtomkring flabbas det

i kamrarna och annexen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/10 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2017-10-17 16:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
visst är det tungt
att människor är så trångsynta

2017-10-17

    ej medlem längre
I svåra stunder blir nog de flesta bekymrade och rädda, men det tänker man inte på förrän man är där själv!
2017-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP