Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medans

 

 

 

 

medans
mitt bröst skriade

 


föll barken

 

 


du hörde
min andning

sakta
falna

du såg mig
färdas

genom den slutna
rutan

 

kan hända du trodde det var dis
vad
vet jag
det var månen vilken vävde med pärlemorskimmer
solen rörde med en gnista därvid
just så som dis blir
när solgryning för en stund genomlyser

 


det var min själ


jag hörde dig gråta


innan jag skimrades in i rök
smekte jag dig med min viskning

 

 

fri
är jag nu

 


gläd dig




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 533 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-10-17 17:04



Bookmark and Share


    hver
Sólin speglar dís
ég er ekki frjáls
Það er sálin
hún grætur
um margar nætur ?


Mbk gufa
2021-07-11

  BenGust VIP
gnistan finns
kvar
i din genomlysning
2019-10-19

  aol
En så fin och så berörande i sina stycken igenkännande text,
2017-10-17

  Goraxy 89 Orion VIP
En skön text jag finner paralleller till från mitt eget liv !
2017-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser