Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energi

Jag hittar inget giss!
Är trött på g
tråkiga g
jag längtar efter giss
har suttit och bankat g g g
med och utan pedal
vill byta
men pekfingret vill inte.
Giss vill jag ha, giss giss giss!




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-17 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist