Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVERRASKA

någon


med

en kram

i dag

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-17 17:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Betyder mycket...fin uppmaning...
2017-10-21

  aol
Kram min fina Maj-Lis.
2017-10-17

  ULJO
Alltid, alltid
2017-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP