Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuet.

När vindarna viskar
morgonhimlen färgas violett.
Höstdagarna överraskar
sensommar varma.
När solen skrattar
rakt i ansiktet.
Då kan jag bara sluta ögonen
och njuta av livet.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 574 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-10-17 17:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart :)
2017-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig känsla...så fint...
2017-10-21

  Eva Helene VIP
Smittsam glädje, fint!
2017-10-18

  Marita Ohlquist VIP
Underbara stunder att njuta av och ta vara på!
2017-10-18

  Gunnel Eriksson VIP
Fina allitterationer på första raderna.
Glad text.
2017-10-18

    ej medlem längre
Jättefint skriver du om livet när det känns bra..
2017-10-17

  ULJO
Kram
2017-10-17

    ej medlem längre
Orden speglar ny livskraft och försiktig glädje.
2017-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP