Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liksom locket på!

- Rummets tapet är skrikig, sa
värden till mig... Jag sa då: - Jaha...
- Din sömn kanske störs nu...
- Nej! När jag somnat in du...
Fälls vissa lock bara ner så bra...








Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-17 19:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Känns som en 'dussinsak', mer än just efter smak, vilja som ge hals, mer vägglikt komma med en vals, om klättring uppåt väggar i tak.
2017-10-20

  ULJO
Tur att man kan slå igen ögonen om hyresvärden tapetserat efter egen smak
2017-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt