Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstgrannlåten

Höstgrannlåten fylls av rödhakssång. Som trådar av silver bäddar de in sig i koloriten av björk, ek, asp och rönn, där solglimtars mårdhårspenslar målar droppar av guld.
Outsägligen är detta skönt att skåda.
Outsägligt skönt att leva.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-17 19:43



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Kolorit med guldkant.
2017-10-26

    Taly
outsägligen! och ändå sagt här. så fint som det nu kan sägas.
2017-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP