Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränssnitt

Väg varje ord
på våg

driv
varje bokstav
till sin spets

men låt
språket flöda
utan minsta avsikt

med slät panna
utan förgrävda
kanaler

regn
rakt in
i fuktig hjärna

ordmån
för det
som hittills
aldrig har sagts




Fri vers av Petter Wingren
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-17 20:52



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ett gott råd, både att skriva och tala innan man, så att säga lägger ut texten. Bra skriftat.
2017-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren