Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara stark


Solens strålar tränger igenom diset

Oktober, som i år är ovanligt varm

Vara stark

Jag ska lyssna när ditt hjärta talar

Saker kan fortfarande förändras

Det är så svårt att ha styrkan när den behövs

Alla är vi ensamma




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-17 21:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!

Fastnade speciellt för
"Saker kan fortfarande förändras"
2017-10-18

    ej medlem längre
det är så för alla frisk eller sjuk
där är vi lika
allt kan förändras till det bättre
har mött en kvinna på gym som rest sig ur rullstolen med hjälp av sin vilja
tränar regelbundet 3 ggr /vecka
har hittat sin bästa nivå får inte gå över då får hon ont
hon började med att krypa upp och nedför trapporna i huset hon bor när det var natt för att inte möta någon. Senare kunde hon resa sig och stötta sig mot väggarna. Till sist kunde hon använda rullator och nu går hon

2017-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson