Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvinnokamp #metoo


#metoo

Vi trodde det var en grej som hände för att man var tjej
Kanske vi också ibland tog den som en komplimang
För att det var från en man

Klapparna händerna blickarna orden
Vart fan har du lärt dig dem jävla orden

Det vi innerst inne visste
var att det inte var så vi blev behandlade av vår syster
Nej, för det som vi trodde var normen
Reser vi nu oss upp och tar strid som värsta stormen

Revolution är en del av vår sociala produktion
När ni nu blir uthängda börjar vi att pumpa med
Skrivarglöd och ilskna blickar
för att vi för en sista gång ska få slippa

Trakasserade utlämnade rädda
Låt oss för fan bli SEDDA!




Fri vers (Fri form) av snigelhuvud
Läst 457 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-17 21:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rörelsen i fråga stod och står mig upp i halsen.
2018-03-15

  Po VIP
#meetoo
2017-10-17

    Alice.skriver
<3 #metoo
2017-10-17

  Ric
Dynga
2017-10-17
  > Nästa text
< Föregående

snigelhuvud