Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"If all the women who have been sexually harassed or assaulted wrote "me too" as a status, we might give people a sense of magnitude of the problem"


Me too.

men dina ögon var så havsblå
att jag själv inte kunde tro att det hänt
och hur skulle då
någon annan göra det
du tysta
snälla
mjuka
sen hårda och
hemska
dina ögon var så blå
men nu vet jag
det var ingen lögn
inget min hjärna
hittade på
det var rädslan i
mig och ondskan
i dig men bara ditt
fel.


#metoo




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 595 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-17 21:26



Bookmark and Share


  dansamedvargar
Blir ledsen över detta...
Vi är många #me too
2017-10-19

  Po VIP
#meetoo

2017-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver