Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

17 oktober - egensinnig melodi


jag inandas dem genom huden varje ton varje anslag
utanför
är himlen mörk och över grönt slingrar brännande röd
gömt
spegelbilden är jag och melodin alldeles sin egen
det är
vackert så, frihet i varje andetag, i varje klang
som om
rymden tagit vägen förbi mina rum

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av AgnesP
Läst 533 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-10-17 21:27



Bookmark and Share


  McLashlan
Hoppsan. Vilken liten pärla i läsflödet. Underbar poesi! Grymt!!
2017-10-20

  Nanna X
O sicken vacker rödgrön hösthyllning!
2017-10-17
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP