Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet


Satte ett skott vid pannan
och överlevde
Försöker nu gömma blodet
där det sakta sipprar
Kulan sitter där inne,
djupt

men vi klarade oss




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 389 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-17 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol