Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgi

Hopprepen vi hoppade på gården
Såpbubblorna vi blåste
och fångade i solvinden

Bollandet mot husväggen
Försök till jonglering

Konster med Jo-jo
Hula-hularing, en sommar, på stranden

En påse stenkulor
och en skimrande glara

Krita att rita med på stenplattorna
Hoppa hage - hela förmiddagen

Filmstjärnor i små paket, att köpa
samla och byta
glitterbokmärken, klippdockor

Kiosken med mjukglass, salmiakpastiller
Riff, gröna tuggummin

Första armbandsuret, första klass
Illustrerade klassiker, Kalle-Anka
Trollerilåda

Vinröd jacka med "päls" på kragen
Duffel med kapuschong
Mammas röda läppstift

50-tal




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-10-18 00:04



Bookmark and Share


  i af apa
fint litet 50-tals rum, trollerilådan höll i sig till 70-talet. där kunde man trolla bort tiden... nej, kanske inte riktigt...
2017-10-23

  Anya VIP
Tack för att jag får vara med dig i ditt minne. Så innehållsrikt och fint.
2017-10-22

  aol
Njuter med dej i minnenas rum,
2017-10-21

    Dan Myrbeck
Men HUR kunde vi klara oss utan
mobiler och Facebook?!
2017-10-20

  Kozo
En liten tidsresa :).
2017-10-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag njuter och minns, precis allt du skriver om!
2017-10-18

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som väcker många minnen till liv!
2017-10-18

    ej medlem längre
Nostalgi när den är som bäst!
2017-10-18

  Rise Little One
Det väcker fina minnen om en tid vi hade ...
2017-10-18

  ULJO
Härlig nostalgi
2017-10-18

    ej medlem längre
Verkligen nostalgi. Funkade i stort även för 70-talet. :-)
2017-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP