Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Summa

Som efter man har snurrat runt
Jag faller och faller och faller och faller
Frammåt
In i min huvudvärk
In i den där musiken
Den är för stark
Jag kommer gå sönder
Min kropp är för smal för känslor




Fri vers av Blork
Läst 231 gånger
Publicerad 2017-10-18 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blork