Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det verkar som de har svårt att förstå, när tiden inte längre är med..


kan det bara gå åt helvete.

"Ni måste vara försiktig, lägenheten kan vara riggad."

-Vem satte Er i den, ni är helt nya, med en klar bild som
visar på verkligheten, varför sitter ni här under natten?

-Det var chefen som sa att vi ska vara här.
-Vi blir alldeles snurriga.
-Känner ni en äcklig känsla?
-Ja.

"Från början kände ni till, verklighets bilden..
ni ser att de skriver utredningar som är falska."

-Känner Ni att ni börjar tro på det som de skriver?

-Ja, det börjar bli verkligt.

"Ni måste vara försiktig, lägenheten kan vara riggad."

-Ni kommer snart få en skön overklighetskänsla
ni kommer tycka det känns skönt på äckligt sätt.

"Och utredningen, anklagelserna mot oskyldiga"

-Det är deras sätt, deras sekt, deras verksamhet.

-Ja, med en Chef inom Polisen.

-Fan, det här känns ju riktigt bra nu!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-18 06:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP