Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andromeda

När oktober tände
stjärnorna på himlavalet
såg jag
din kropp
bli lika avlägsen
som Andromeda.




Fri vers (Fri form) av koboltblå
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-18 07:10



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Stjärnor, månar, planeter och himlakroppar i en universums symfoni
2017-12-05

  aol
Just såsom det kan kännas, tycker om.
2017-10-20
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå