Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen till det nya landet Sverige

Välkommen till det nya landet Sverige
här smäller det granater och skjuts hej vilt
explosioner lite vars stans intäffar då och då
att bära vapen är olagligt men de öppnade gränserna
bryr sig inte om det utan de strömmar in
tillsammans med den eskalerande droghandeln
du måste vara på din vakt i det nya samhället
oprovocerade attacker är idag vardagsmat
när som helst på dygnet kan förövare angripa
säkerheten och tryggheten är i stort sett bortplockad
förvänta dig inte snabb hjälp av polis
de är så upptagna med annat som kostar på
och sen är de alldeles för få i antal!
var uppmärksam och var försiktig
rånare och banditer finns det rikligt utav
håll i dina värdesaker och ha koll på dina tillbehör
våldtäkter är mycket vanligt så även sextrakasserier
hela landet är idag upp och nervänt
samhället är så infekterat och så sjukt
att man inte tror det är sant, men det är det!
bli inte överraskad över ständiga bränder
det är också vardagsmat på folkets tallrikar
även mycket annat som tar tid att skriva
välkommen till det haltande landet
politikerna har skapat det här!
korrupta små varelser utan förstånd
de verkar hata sitt land och skiter
fullständigt i att det håller på att förintas
kom och upplev det nya lilla Sverige
håll i hatten ty vinden är inte trevlig!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-18 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP