Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min tid som bäst.


Höstväntan


Höstlöven lyser i
brinnande färgkaskader.
Sommaren vänds till höst.
Färgerna försvinner.
Det gråa, svarta, tar över.
Vackert i sin nakenhet.
Dimridåer smyger över och
förskönar djupaste såren.
Kylan får vänta.




Fri vers av Novemare
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-18 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novemare