Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var då

 

 

 

nostalgi fint är

minnas det som en gång var

musiken flödar




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-18 12:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
minnesmusiken
glömmar vi inte
2017-10-18

  Per Drysén
Minnen som förstärker glädjen
2017-10-18

  Marita Ohlquist VIP
En underbar bild från minnets arkiv!
2017-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP