Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg mot mål! Min egna väg!

1.Andningen.
2. Meditationen.
3. Träningen.
4. Gudstjänst/Bibeln.
5. Musiken.
6. Kärleken.

Övrigt; Serier och böcker!

Jag tror, att om allt detta klaffar, då blir jag den lyckligaste människan.




Bunden vers av Mim
Läst 169 gånger
Publicerad 2017-10-18 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim