Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En skitsak

Vuxna människor är oftast inte helt vuxna. Vi har oftast oönskade impulser inom oss som inte utvecklats sedan barndomen. Ett sätt att hantera situationen är att bli raka motsatsen till vad impulserna vill. Så blir en del allt för renliga och prydliga för att dölja sina koprofila drag. De döljer en stark önskan om att smeta in sig med avföring.

Tyvärr är många rädda för psykologi. Den kan ju avslöja sanningen om dem. Man önskar att de vågade ta hjälp, så kunde man undvika teorier om renrasighet och andra åsikter som bara är till för att dölja koprofila önskningar.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Poeten Salvador VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-18 12:14



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärd text att fundera över!
2017-10-18

  Fulbergarn
ja kanske det, koprofila = nu har jag lärt mig något nytt :)
2017-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP