Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vrid ur trasan.

Femkamp i lyckadeliv idag
Vi börjar med ditt trendiga hem,
avslutar med din lysande karriär.
Däremellan kan du briljera med dina
spännande relationer och din nya stil
Vafaan, kom tillbaks...va?
Vill du inte va me?




Fri vers av Ellåtta
Läst 169 gånger
Publicerad 2017-10-18 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta