Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD GÖR VI NU MED ALLA VÅRA DRÖMMAR

VAD GÖR VI NU MED ALLA VÅRA DRÖMMAR

Vad gör vi nu med alla våra drömmar
Varje morgondag vill jag ge till dig
Vad gör vi nu med alla våra minnen
När du nu inte kan dela dem med mig

Hela världen fanns där som en gåva
som du och jag tillsammans hade fått
dela sorg och smärta var ju givet
och alla skratten som kom fram ändå

Men vad gör vi nu med alla våra drömmar
Varje morgondag vill jag ge till dig
Vad gör vi nu med alla våra vackra minnen
När du nu inte kan dela dem med mig

SOLO

Men vad gör vi nu med alla våra drömmar
När du nu inte kan dela dem med mig

Du och jag såg livets möjligheter
Vi kan tänka en liten bit fram
om frågorna dök upp så fann vi svaren
lätt att vandra med varandra hand i hand

Vad gör vi nu med alla våra drömmar
Varje morgondag vill jag ge till dig
Vad gör vi nu med alla våra minnen
När du nu inte kan dela dem med mig

GRAPEN 18-10-2017







Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-18 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj