Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicket

Såg dig blinka

 

och solen gick ner

långt därute

i det stora havet

 

och när du åter

såg på mig

 

hade livet gått

och 70-talet

var ett minne

vid en irländsk strand

 

och du var

en dröm

 

jag en gång

drömt




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-18 20:09



Bookmark and Share


  Änglaögon
Tänkvärt.
2017-10-19

  lodjuret/seglare VIP
Jo, den var... Drömsk.
2017-10-18

  Eva Langrath VIP
Finstämda ord
2017-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP