Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och ni visste inte.

Rör mig inte

Smutsig
känslorna klär jag inte av mig

Solen lyser starkare när du närmar dig
svaret
men ögonen brinner upp innan du ser

Men hon ser
hon släpper inte blicken

Ett leende sprids över ljusrosa läppar,
liksom vecklar upp sig likt en dikt du kastat men älskat.
Men kastat.

med ens står hon där
mästerverket
du aldrig vågade skriva

Du stammar
Smuts faller ur din mun
Smågrus studsar mot golvet
hon blir inte arg

Hon bara räcker dig
det tomma pappret
doft av vanilj, gamla böcker

Viskar att ni är trevande papperslappar
i ett klassrum där läraren aldrig blinkar
Där läraren läser högt och
eleverna skrattar

Du hade anat
Men aldrig trott

Var vi många som anade?















Fri vers (Fri form) av Qadira
Läst 406 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-20 19:11



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
denna gör mig nyfiken
2017-10-27

  Den lilla tänkande
Rörande text med vissa geniala meningar! :)
2017-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Qadira