Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laglösheten breder ut sina groteska vingar

Jag vill ha tillbaka mitt gamla fosterland
jag vill inte ha detta samhälle som spårat ut
sanningen är ju att det har och att det inte
verkar bli bättre utan bara sämre!
hur i hela friden kan politiker tillåta
saker och ting få ske utan krafttag?
att det har fått gå så långt som det gjort
är helt chockerande och vansinnigt
fullständigt idiotiskt och skrämmande
öppnade dörrar för återvändande
terrorister är bara ett exempel!
listan med dårskap kan göras lång
och det är mycket otäcka grejer
verkar som de styrande vill att
precis allt ska förgöras till
oigenkännlighet och att allt
landet stått för ska bort!
nu skälver marken och
utvecklingen känns ond
satan gormar och vrålar
politikerna är vilseledda!
märks klart annars skulle
det vara frid och fröjd
och blomstrande lugn
ett samhälle med trygghet
och säkerhet för folket!
allt är bortsuddat och
laglösheten breder ut
sina groteska vingar!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-18 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP