Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan krävas en Törnrosasömn


Han sa att det var okej att gråta.
Bad henne testa att krossa porslin
ibland.
Påtalade att hennes orgasmer var
blygsamma.

Hon lyssnade och såg en annan värld.
Att en dag skulle hon ha modet.

Det kan krävas en Törnrosasömn.
Det kan behövas tusen blodtörstiga
hundar som sliter ens ben,
innan ett beteende förändras.

En dag stod hon så där
med en bungyjumplina
runt midjan
och knuffades i djupet av en älskad själ.

Vad hon skrek.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-18 22:51



Bookmark and Share


  Elementary
Skrämmande textinnehåll
vilket gjorde dikten desto starkare
vacker mix av mjukhet och rått material som ger lite kalla kårar, den väcker
vemod och sorg men i en vacker ton,
fint.
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol