Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cringeworthy

Du är finare än höstmånens sken,
lyser nog upp allt i din väg,
vet många som skulle simma under broarna,
och springa mellan alla träd,
för att få en plats i ditt pulserande hjärta,
eller i neondimmans glimmer,
...kanske ;)




Fri vers av JonasH
Läst 163 gånger
Publicerad 2017-10-18 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonasH