Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva på tills man blir levande

Vill ibland bara ta en paus
ja, ta en paus från mitt liv
Istället för att gå sönder
-bara skriv skriv skriv

Orkar inte låtsas hela tiden
och vara så käck och glad
Vill bara skrika och gråta
sörjer så till den milda grad

Vet egentligen inte
hur man ska klara av att stå ut
med smärtan i bröstet och
med att det livet jag kände är slut

Någon sa att det gäller att
bara leva, ja liksom leva på
tills man blir levande igen
-ja, hon sa precis just så

Så jag stiger upp och klär på mig
det är just det som jag gör
tvättar. handlar mat
och jobbar som man bör

Blir förhoppningsvis levande igen
någon gång, innan jag dör





Bunden vers (Rim) av Terapipoeten
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-18 23:03



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Texten känns ända in.
2017-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten