Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att göra ingenting

Blev påmind om vikten av att göra
ingenting på sin ledighet
Så nu sitter jag här på en strand
och gör precis just det

Bara andas och glor lite på ett
glittrande blått och brusande hav
Knaprar morötter och låter tankarna
komma och gå utan krav

Finns kanske risk
att det förväxlas med apati
Men det är säkert ett utmärkt sätt
att ladda sitt batteri

och ger åt sinnet och själen
lite skön harmoni




Bunden vers (Rim) av Terapipoeten
Läst 329 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-18 23:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jättebra.
2017-11-05

    ej medlem längre
Ja visst är det skönt att bara få finnas till på det där kravlösa sättet som du beskriver så bra!
2017-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten