Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För ett syfte? Eller flera? Som leder till målet....?


Att vara (någon annan än den man är)

Du måste vara någon annan, än den du är!




Bunden vers av Mim
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-19 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim