Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför så många svordomar? Men det är ju nödvändigt...

Fy Fan vad du är Bra!




Bunden vers av Mim
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-19 09:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Svordomar är aldrig nödvändiga.
De är ett fattigdomsbevis.
Vad hjärtat är fullt av talar munnen.
2017-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Mim