Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självcentrering

Just nu är det poå modet att lyfta fram mäns attityder genemot kvinnor

Jag vill ta upp en annan aspekt

Det är självcentreringen, som breder ut sig; speciellt i radio och tv

Titta på t.ex Robin, Luuk, Tengby med flera

Jag får kväljningar när jag hör deras röster eller ser deras åtbörder

Många kvinnor är också självcentrerade

Jag får också postorderkataloger för kläder

Fem av hundra sidor upptas av kvinnokläder

Det säger en hel del




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-19 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP