Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens väta värms och lyfter

 

 

 

var är alla lövverk

alla brinnande facklor

denna avklädda efterregnsdag

solen en frustande häst

stegrande sig genom disdraperier

glittrande isansats på skogstjärnens yta

lingontuvor som skimrar av frost

jag befinner mig bland

den brunmilda kvarlåtenskapen

ett mellanrum en mellantid

min längtan

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-19 12:18



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Bilden av ett höstlandskap framträder med djup och skärpa i denna suggestivt poetiska vision !

Jag njuter i fulla drag av läsningen här och nu !!!
2017-10-25

    ej medlem längre
Du lyckas verkligen ge naturen liv och djup symbolik. Jag håller andan och läser din text med mycket stor behållning!
2017-10-20

  lodjuret/seglare VIP
Fylls ibland av känslan av att du vet vad du talar om.
2017-10-19

  lodjuret/seglare VIP
Fylls ibland av känslan av att du vet vad du talar om.
2017-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg