Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten tillhör inte Vildsna uppenbarelseboken, utan kom av pistolskottet från lägenheten ovanför mig som avfyrades av mannen mitt i natten, ja, det hände natten till idag så..


Vad håller dom på med, egentligen?

Det finns grupperingar som sysslar med en
form av människostalking, där de tror sig ha
ett särskilt uppdrag i samhället att kontrollera
individer som de påstår är efterblivna. I vilken
konstellation deras ursprung är, är ännu inte
bevisat men forskning pågår för att stärka
skyddet för de under" poliser som är utsatta.

Nu vet jag att omorganisationens medel är
kostnadseffektiv och där verksamheten ska
bära sig själv i framtiden bl.a genom att ta
ut en kostnad för den enskildas begäran om
en utredning där det visar sig att personen
själv kunnat ta reda på riktig fakta i frågan.

Eftersom medlen får avsättas efter beslut
av ledningen bör dessa gå till personalen.

Så människostalkningsgruppen får nog
se sig om efter ett annat slags uppdrag.

I vart fall sluta hänga efter mig.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Catherine Brandt VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-19 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP