Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur en resandes dagbok (2)




Vi hade lägenhet maken och jag
men frukost ingick i resans pris
jag åt i matsalen någon dag
bland de andra på turisters vis

Där fanns det flaskor i krossad is
men sprattelvatten ville jag inte ha
drack som jag brukar på hemmavis
juice och kaffe smakade bra

Massor med mat redan klockan åtta
ett överflöd av sällan skådat slag
jag mår bäst när jag äter med måtta
log och nickade, Tack för idag
















Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2017-10-19 13:03



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Goda reseminnen i en liten fin dikt i bunden form!
2017-10-23

  Ezmeralda VIP
Längtar att få resa jag med.
Skönt att ha det lite annorlunda några veckor!
2017-10-22

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att ha semester från allt det vanliga ibland...
2017-10-21

    Peter Söderqvist
All inklusive?
Fin text som fångar tankar på semestern.

2017-10-21

  aol
En fin dikt att ta till sej ,
2017-10-20

  Maria Sundelin VIP
Ibland kan det bli för mycket av det goda
Kramar
2017-10-20

  Blomma-Stjärna VIP
fantastiskt med generös frukost - som kunde bli matsäck för dagens utflykter :-)?
- ja, ja - roligt som alltid att ta del av dina fina dikter med verklig klokskap i innehållet!
2017-10-20

    ej medlem längre
Jag tycker att du lyckas fånga en fin ton i din text. Tack för att du delar med dig av din resa!
2017-10-20

    Dan Myrbeck
Ja, det är ju som om det är
"ål inklusiv" och man inte
gillar ål..
2017-10-20

    ej medlem längre
Så bra kommentar
lysande beskrivet !
2017-10-20

  StinaJ VIP
Tänk att en hotellfrukost kan starta en underbar text. Mycket bra i både ord och rim får vi ta del av din fina resa.
2017-10-19

  Kungskobran VIP
Rappt ochnfint skrivet
Tack
2017-10-19

  Rise Little One
Lagom är bäst ja!
2017-10-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul och bra diktat om detta överflöd. Man blir mätt bara att titta på all mat.
2017-10-19

  Salvation Pepper
Fina dagboksverser!
2017-10-19

  överlevaren VIP
Smakrik resa!
2017-10-19

    ej medlem längre
Fina goda minnen.
2017-10-19

  ULJO
Så är det. Lite mottaglighet. Så som man har det hemma vore nog tänkvärt
2017-10-19

  DavidM VIP
Ibland uppstår en mättnad bara av att beskåda en sådan frukostbonanza.
2017-10-19

    ej medlem längre
Hotellfrukostar är ju lite lyx och fest
Lagom brukar annars alltid vara bäst
:-)
2017-10-19

  Öknens Ros VIP
skönt att vara "hemma" borta. ;)
2017-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP