Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”Den där dagen”

Hur går dina tankar idag?

Vill du vårda det fina vi har?

 

Ett enda ogenomtänkt beslut,

räcker för att det ska ta slut. 

 

Hur kan vår relation vara så skör?

”Den där dagen” plågar mig ännu och stör.

 

Jag har legat sömnlös i flera nätter.

Rädd för att det aldrig blir bättre.

 

jag älskar dig så oerhört mycket.

rädslan att förlora, ökar smärtan och trycket.

 

jag vågar inte längre fråga hur du tänker

Tårar är det som i mina ögon blänker.

 

snälla älskling ge mig ro

jag vill så gärna hoppas och tro

 

att jag betyder lika mycket för dig

som du betyder hela världen för mig.




Bunden vers (Rim) av Chinor VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-20 14:23



Bookmark and Share


  Chinor VIP
En sådan ”händelse” kan skada och göra grunden skör, och ta tid att reparera...
2017-11-23

  Chinor VIP
Är en rädd om relationen, vårdar en den och utsätter den inte för onödiga påfrestningar... Likaväl som vi vårdar allt som vi värdesätter högt, ting som människor.
2017-11-23

  Hopplös själ
Kan absolut vara så fast samtidigt så tänker jag nog att grunden inte var så fast att stå på!?

Men det är klart att visst finns det handlingar som kan få kärlek på fall men de brukar vara rätt uppenbart och inget man behöver tänka igenom för att förstå...

Sedan finns ju alltid möjligheten att jag kan ha fel ;)
Har hört att det hänt även om jag inte känner till det,hehe
2017-11-23

  Chinor VIP
ett enda ogenomtänkt beslut kan förändra så mycket...
2017-11-21

    Lars J
Det är inte att rekommendera att försöka "rädda" sig själv genom andra människor och då i kärleken i synnerhet utan att bli stark med sig själv och den man är annars blir man så skör och utsatt i en relation, hmm det är min tolkning av denna dikten och den väckte verkligen känslor hos mig så där har du lyckats med poesins syfte, bra!
2017-11-20

  Nils-Robert
Vacker kärleksdikt till den man älskar
2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP