Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag reser igen

vi reste i juni
över halva jordklotet
till sol och värmebölja

jag reser tillbaka nu
i kalla oktober
när hösten andas frost

jag behöver ingen biljett
inget har jag packat med
jag slår mig ner och blundar

denna resa är gratis
kostar inget mer än tid
och här kan jag breda ut mig

jag andas och ler
låter mig fyllas
vandrar längs minnenas allé

jag är igen
på väg, levande
vibrerande

och ja, jag är med
i alla ögonblick 
av resans skeenden

när vi reste i juni
över halva jordklotet
till sol och värmebölja















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-19 16:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så gör jag ofta reser i minnet.
2017-10-19

  Marita Ohlquist VIP
Minnenas resa återupplivar det man tidigare varit med om!
2017-10-19

    ej medlem längre
Viktig insikt i förhållande text och resa. Resan är mental.
2017-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP