Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten ljuva vind

Hej! Hallå där

Vad försvann du

Har du försvunnit

Eller är det höstens ljuva vind

Som spelar mig ett spratt




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-19 20:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert foto
till texten

vinden är flyktig
går inte hålla fast
än här
än där

2017-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson