Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitter moon

 

Street är hennes grej,

det är sen gammalt

 

men rädslan för ett break

när musiken drar igång

i alla högtalare,

 

hämmar hennes heartbeat

 

Beskriv skönheten,

sjung ut all förundran

 

Kanske hon

någon gång,

talar gatans språk

 

 

 

in private

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Po VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-19 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Po
Po VIP