Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går åt helvete ändå

Har pengarna tagit slut

Och skulderna på skulderna har tagit slut

Det är så lätt att säga

Det går åt helvete ändå


Jag tror och jag vet och jag hoppas

Det blir en dag i morgon med

De dagar och år som finns skrivna

De är inte statiska


Förändring pågår ständigt

Jag vaknade en natt av att det blixtrade och slog

När solen i ett ögonblick sken fram så sa jag till mig sjäv

Vilken underbar dag det är


Känner längtan i mig, är ju så van att se

Men bara om min älskade väntar




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-19 21:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
soluppgången målar dagen på bilden

2017-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson